Protecția datelor personale

DATELE PERSONALE

 

Pe site-ul www.pascucci.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și parolei personale. Societatea S.C. Incremental S.R.L. nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către Incremental și furnizorii săi numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din contul de înregistrare, precum și datele din formularul de comandă vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informări despre eventualele promoții, etc.

Datele personale vor putea fi însă transmise autoritaților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

SECURITATEA INFORMAȚIILOR

S.C. Incremental S.R.L. garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. S.C. Incremental S.R.L. nu iși asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.pascucci.ro nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare. De asemenea, societatea S.C. Incremental S.R.L. nu răspunde pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul.